reklama 11B

Pokorná vyhrála první ze dvou Téček při jump festivalu ve Zduchovicích

ikonka

Summer Jumping and Food festival ve Zduchovicích má na programu hned dva parkury na nejvyšším stupni obtížnosti. Téčko s jednou hvězdou se jelo v sobotu a vyhrála jej Hana Pokorná, dvouhvězdové uzavře program pětidenního mítinku v neděli odpoledne.
13.07.2019 21:31  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Rozpis Summer Jumping and Food festivalu ve Zduchovicích stanovil, že do finále sobotního parkuru stupně T* mělo postoupit deset nejlepších dvojic. Jenže jich do soutěže nastoupilo pouze jedenáct, a tak se soutěž jela na čas. 
 
Bez penalizace překonaly všechny nástrahy kurzu pouze dvě dvojice. Hana Pokorná s Kyrilem projela cílem v čase 84,14, zatímco další bezchybný Filip Doležal s Coup de Coueur GP Madame Z měl na ukazateli časomíry 84,91 sekundy. Musel se tak spokojit s druhou příčkou.
 
Nejrychlejší byli Karel Polák a Falou, jenže si dovezli penalizaci čtyřmi body za jedno shození. Jinak by jednoznačně vyhráli, jelikož jejich čas byl 80,99. Takto skončili až čtvrtí, jelikož stejný jezdec sedlal ještě Globala Championa TN a s tím naopak dovezl jeden trestný bod za překročení času, i když o pouhou jednu setinu. 
 
Kompletní výsledky najdete na www.zavody-zduchovice.cz
 
Foto Jezdecké centrum Zduchovice (zdroj: Facebook)




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE