reklama 11D

Podrobný časový harmonogram Prague PlayOffs 2018

ikonka

Přípravy na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs 2018, která proběhne v pražské O2 areně od 13. do 16. prosince, jdou do závěrečné fáze. Na stránkách akce je již publikován podrobný časový harmonogram…
15.11.2018 14:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
I když ještě může průběžně docházet k upřesňování začátků jednotlivých bodů programu, mělo by se jednat o posuny pouze v řádu maximálně pár desítek minut. K případným aktualizacím programu na internetových stránkách www.pragueplayoffs.com bude docházet i v průběhu samotného mítinku, aby návštěvníci měli k dispozici vždy ty nejaktuálnější informace.
 
Fanoušci parkurového skákání, ale také milovníci koní, jejichž pozornost směřuje více na show program, si každopádně již nyní mohou udělat přesnější plán, kdy by rozhodně neměli chybět v hledišti. Detailní program je publikován na adrese www.pragueplayoffs.com/program.
 
Důležité jsou také časy otevření vstupních bran O2 arény. Ti, kteří nechtějí přijít o začátky zahajovacích soutěží daných dnů, by měli dorazit právě v tuto dobu, což je standardně 90 minut před startem prvního soutěžícího. Budou tak moci sledovat, jak si jezdci procházejí kurzy parkurů, ale také úvodní program, jenž vždy předchází samotné soutěži. 
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři dny, a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE