reklama 11D

Podpořte nás v Praze, vyzývá manažerka Pražských lvů Jessica Kürten

ikonka

„Milujeme naše fanoušky a věříme, že se nám v Praze zadaří,“ říká další host u mikrofonu Libora Boučka, který zpovídá účastníky Global Champions Prague PlayOffs. Tentokrát mu odpovídala manažerka týmu Prague Lions Jessica Kürten. Co ještě prozradila?
11.10.2019 12:13  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D


Někdejší špičková parkurová jezdkyně Jessica Kürten má na svém kontě mimo jiné také titul vítěze série Global Champions Tour z roku 2008. Aktuálně působí jako manažerka týmu Prague Lions v rámci Global Champions League. Pražští lvi samozřejmě nemůžou chybět v závěru sezony na GC Super Cupu v Praze, kde doufají, že se jim dostane velké podpory ze strany domácích fanoušků parkurového skákání.

„Pracovali jsme na tom celý rok, bude to absolutní vrchol sezony pro všechny jezdce, kteří budou v Praze startovat,“ hodnotí mítink Jessica Kürten. Ta doufá, že fanoušci Prague Lions dorazí do O2 areny a dají najevo svou podporu družstvu. 

„Nejlepší pozvánka pro kohokoliv na GC Prague PlayOffs je to, že se jedná o špičkový sport v kombinaci s úžasnou show. Loni mě atmosféra ohromila. Je připravená opět skvělá show a samotná soutěž je vůbec to nejlepší, co mohou diváci vidět,“ dodala Jessica Kürten.

Podrobnosti o přípravách této největší parkurové události a informace o předprodeji vstupenek jsou na adrese www.pragueplayoffs.com. Další informace o Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.
 





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE