reklama 11A

Pocta vítězům. Pure Nutrition gratuluje mistrům Opatrnému a Portychové

ikonka

/PR článek/ Značka Connolly's Red Mills a její výhradní distributor Pure Nutrition dlouhodobě spolupracují s těmi nejlepšími v jezdectví a dostihovém sportu. Jsme hrdým partnerem čerstvých mistrů republiky Aleše Opatrného a Lindy Portychové.
31.07.2019 22:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
Byl to velký den pro české parkurové skákání, ale i pro značku Connolly's Red Mills a Foran Equine, která už více než půlstoletí dodává své krmivo těm nejlepším na celém světě, a jejího výhradního distributora Pure Nutrition. Na mistrovství republiky v Martinicích vybojoval už svůj osmý titul náš dlouholetý partner Aleš Opatrný. V sedle Forewera prošel celou soutěží s naprostým přehledem a v rozeskakování o zlato precizní jízdou o 2,9 sekundy zvítězil.
 
Dalším partnerem Pure Nutrition, jenž se v Martinicích představil ve velké formě, byla Linda Portychová. Na Falinovi se blýskla čistými jízdami až do konce a po zásluze se stala mistryní republiky v kategorii jezdců do 25 let.
 
Alešovi i Lindě srdečně blahopřejeme! Jejich výsledky jsou tím nejlepším důkazem, že k cíli vede především pečlivost, cílevědomost a správná výživa.
 
Více o čisté výživě najdete na purenutrition.cz.
 
/PR článek/



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE