reklama 11C

Početná vozatajská ekipa míří do Polska, v Šamoríně nastoupí skokani

ikonka

Poslední červencový týden přinese hned tři šampionáty FEI, jichž se zúčastní čeští jezdci. Vedle nich se budou konat i čtvery mezinárodní závody, na kterých bude mít Česká republika také zastoupení. Kde můžete fandit našim barvám, se dočtete níže.
22.07.2019 16:10  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Mistrovství Evropy v drezuře dětí, juniorů a mladých jezdců a evropskému a světovému šampionátu ve voltiži věnujeme prostor samostatně. Pojďme se tedy podívat, na jakých dalších závodech konaných v zahraničí uvidíme české jezdce v posledním červencovém týdnu. 
 
Skokani vyrazí na Slovensko. V Šamoríně při CSI budou startovat Ondřej Zvára, Sára Vingrálková, Zdeněk Žíla, Mariana Michlíčková a Martin Maivald. První dva jmenovaní jezdci jsou pozvaní do výborně obsazených soutěží CSI4*. Do německého Herfordu na závody dětí a juniorů vyrazí sestry Laura a Sofie Najmanovy. Pokračuje také seriál Global Champions. Jeho účastníci včetně Prague Lions zamíří do Berlína. 
 
V britském Hicksteadu nastoupí do CDI3* česká dvojice Pavla Rubíčková a Xangai. Vozatajové zamíří do Polska. Početná ekipa se představí v Ptakowicích. Tříhvězdovou soutěž jednospřeží pojedou Karel Nývlt, Markéta Sedlinská, Jiří Ziegler s dvěma spřeženími. V párech v úrovni tří hvězd bude závodit Václav Coufalík a soutěž pony na této úrovni absolvuje Aleš Fiala. CAI2* čeká jezdce dvojspřeží Lubomíra Hlavenku a Josefa Hroudu. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE