reklama 11C

Početná ekipa vyráží závodit do Kreuthu

ikonka

V německém Kreuthu budeme mít ve dnech 28. listopadu až 2. prosince velice početné české zastoupení. V tomto moderním areálu se konají mezinárodní skokové závody v rámci úrovně CSIYH1*, CSI-Am a také CSI2*…
26.11.2018 21:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V německém Kreuthu můžeme očekávat mnoho českých dvojic na startu jednotlivých soutěží. Jen v nejtěžší úrovni CSI2* je totiž nahlášeno dokonce 18 českých zástupců, a to celkem s 35 koňmi! K tomu se pak přidají jiné startovní dvojice v dalších zmíněných kategoriích CSIYH1* a CSI-Am.

Mezi startujícími při CSI2* nebude chybět ani letošní vítěz Českého skokového poháru Ondřej Pospíšil či medailista z letošního mistrovství České republiky mezi seniory, Sergej Motyguine. Z mladších jezdců pak bude startovat také letos čtrnáctiletá Valentýna Kuková či stejně stará Petra Pařenicová.

Nelze zapomenout ani na dva jezdce startující v těch nejtěžších soutěžích při Global Champions League a Tour, a to Annu Kellnerovou a také Aleše Opatrného. V letošní halové sezoně pak velice dobrou formu svých koní předvedl Kamil Papoušek, kterému se nedávno dařilo při národních závodech CSN v Ebreichsdorfu. I tentokrát bude sedlat Great Feelinga a Lokiho.

Poměrně mnoho zástupců budeme mít také v soutěži pro mladé koně, které budou tentokrát otevřeny i pro osmileté svěřence. Celkem patnáct českých koní bude sedat deset našich reprezentantů.

 

Startovní a poté výsledkové listiny budou dostupné ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE