Po čtvrteční GCL v Monaku vedou Paris Panthers. Prague Lions jedenáctí

ikonka

Jen jeden tým postupuje do sobotní části Global Champions League v Monaku s nulou na bodovém kontě. Ve čtvrtek večer si ji udrželi členové Paris Panthers Nayel Nassar a Darragh Kenny. Prague Lions jsou s 12 body průběžně jedenáctí.
01.07.2021 22:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 
Nayel Nassar v sedle valacha Igora van de Wittemoere ani Darragh Kenny na Idalville d´Esprit nechybovali a jejich tým Paris Panthers tak postupuje ze čtvrteční soutěže GCL v Monaku z první pozice. 
 
Další tři celky inkasovaly čtyři trestné body za jedno shození – Monaco Aces, London Knights a Berlin Eagles. Pátí St. Tropez Pirates a šestí Doha Falcons mají osm bodů, o dva více pak Scandinavian Vikings a na dalších čtyřech pozicích se seřadila družstva s 12 body. 
 
Za New York Empire, Shanghai Swans a Valkenswaard United jsou s horším součtem časů Prague Lions. Skvěle si přitom vedl Sergio Alvarez Moya s Alamem, jenž dovezl nulu. Bohužel Jur Vrieling s Fiumicinem van de Kalevallei chyboval třikrát. 
 
Soutěž Global Champions League v Monaku vyvrcholí v sobotu od 17:10 hodin. Od 20:30 pak na ni naváže Longines Global Champions Tour Grand Prix du Prince de Monaco. Po této Velké ceně se dozvíme již sedmé jméno jezdce, který se bude moci těšit na účast v Super Grand Prix. Ta bude v druhé polovině listopadu součástí galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs v libeňské O2 areně. 
 
Foto: GCL
Zdroj: tiskový servis GCL