reklama 11A

Pestrý jezdecký program přinesla v závěru května také domácí kolbiště

ikonka

Jezdecké dění bylo během posledního květnového víkendu nabité nejen v zahraničí, ale stejně tak i na domácích kolbištích. Krom ČSP na Hradištku a Ceny města Olomouc se závodilo mimo dalších také v Královicích a Zduchovicích, v drezuře i parkuru.
27.05.2019 08:37  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Jezdecké centrum Královický dvůr má za sebou další závodní víkend. V sobotu 26. května hostilo kvalifikační kolo Národního drezurního poháru ČJF 2019, v neděli pak skokové závody pod hlavičkou Královické jezdecké tour a Paragan Jump Tour 2019.
 
Sobotní úlohu SG, která se jela rovněž jako kvalifikace Národního drezurního poháru pro kategorii U25, předvedla nejlépe Ing. Zuzana Hautová na koni Landsberger s hodnocením 64,412 procent. Následovala další kvalifikační soutěž, tentokrát malé rundy a to úloha IM-1. Tu ovládl Fabrizio Sigismondi s koněm Elegant s výsledkem 66,667 procent. Jezdci velké rundy měřili síly v úloze IM-A, přičemž nejlépe se dařilo Aleně Ticové v sedle koně Jazzpoint. Úlohu zajela za 65,686 procent. Nedělní program v Královicích patřil pony soutěžím a soutěžím pro velké koně do jednohvězdového L.
 
Po celý víkend, od pátku 24. až do neděle 26. května se skákalo také ve Zduchovicích. Během tří dnů proběhlo pětadvacet skokových soutěží pro pony i velké koně. Program vyvrcholil nedělní stopětatřicítkou, na jejíž start se postavilo dvanáct dvojic. Naprosto suverénně tuto soutěž ovládla Linda Vondráčková s koněm Deviline Z, když za sebou nechala druhého Sergeje Motygina s Zizou Z s více než deseti sekundovým náskokem.
 

ČTĚTE TAKÉ: 

Jan Štětina vítězem parkurové Velké ceny Prahy. ČSP dál vede Chýle

Cenu města Olomouce 2019 vyhrál Vladimír Tretera. Aberl byl rychlejší




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE