reklama 11D

Pátek česká vlajky na jihu: Kuková v TOP10, Emma ve stopadesátce

ikonka

Početná česká ekipa zahajuje jaro na mezinárodních mítincích ve Španělsku a Itálii. V rámci pátečního programu se na italském CSI Gorla Minore dařilo Valentýně Kukové, která si dojela pro 6. místo. Emma nechyběla ve vejerské stopadesátce…
22.03.2019 19:30  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Pátek v Gorla Minore s šestým místem Kukové

Italské závody CSI v Gorla Minore se ani v pátek 22. března neobešly bez českých startů. Nejlepšího výsledku dosáhla pod českou vlajkou Valentýna Kuková. Jezdkyně se mimojiné představila na parkuru vysokém 120 cm, kde v sedle Capri 100 nezaváhala. Čistá jízda dvojice stačila v konkurenci více jak čtyřiceti koní na 5. místo.

V Gorla Minore se skákalo až do soutěže s výškou překážek 145 cm, kde se představila početná startovní listina bezmála stovky koní. Prosadit se v takto nabitém startovním poli podařilo švýcarské dvojici ve složení Niklaus Rutschi a Baloubelle CH.

 

Emma v rozeskakování páteční vejerské stopadesátky

Nejvyšší soutěží pátečního programu v rámci Sunshine Tour ve Vejeru de la Frontera byla soutěž s výškou překážek 150 cm. Díky Emmě Augier de Moussac nechyběla na startovní listině tohoto zlatého  hřebu dne česká trikolora.

Emma se na tomto náročném parkuru nepředstavila s nikým jiným, než se svou stájovou jedničkou klisnou Divou a měla nakročeno opět na příčky nejvyšší, když se čistým výkonem kvalifikovala do rozeskakování.

Čas české dvojice by stačil na konečnou šestou příčku, zopakovat čistý výsledek se jí ale v rozeskakování nepodařilo.  Emma Augier de Moussac se tak v sedle Divy musela spokojit se čtrnáctou příčkou.

 

Výsledkové listiny z Vejeru najdete TADY, z Gorla Minore TADY.

Ilustrační foto: archiv Emmy Augier de Moussac/Juan Luis Cabrera Garcia





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE