reklama 11B

Páteční vrchol GC Dauhá se zástupci Prague Lions

ikonka

Páteční program zakončila při GC v Dauhá soutěž s výškou překážek 155 cm při CSI5*. V této náročné zkoušce nenašel v pátek 9. listopadu přemožitele německý reprezentant Christian Ahlmann. Vydařené starty mají za sebou také zástupci týmu Prague Lions…
09.11.2018 20:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Celkem šestnácti dvojicím se podařilo bezchybným výsledkem v základním kole probojovat až do samotného rozeskakování pátečního vrcholu v rámci Global Champions v Dauhá.

Příčky v elitní pětce si rozebrali dvojice, kterým se podařilo čistý výsledek ze základního kola zopakovat i v náročném rozeskakování. O konečném umístění rozhodoval čas, přičemž rozdíl časů především jezdců na konečném třetím až pátém místě byl opravdu těsný.

S náskokem šesti desetin vteřiny zvítězila německá dvojice Christian Ahlmann a Caribis Z, za kterou se na stříbrnou příčku postavil Holanďan Harrie Smolders spolu s Emeraldem. O dalších příčkách rozhodla setina vteřiny. V čase 45.80 vteřiny uzavřela elitní trio irská dvojice Shane Seetnam s Main Road, po které se na 4. příčku probojoval s časem 45.81 vteřiny Karel Cox (BEL) s Dublin van Overis před svým krajanem Pietrem Devosem a Claire Z, který protnul cílovou pásku rozeskakování v čase 45.82 sekundy.

Nejúspěšnější z jezdců Prague Lions byl v této soutěži Švéd Peder Fredricson, který se čistým výsledkem probojoval do rozeskakování. Tam ale v sedle koně Hansson WL zaznamenal dvě chyby. Další dvěma zástupcům týmu Gerco Shröderovi (NED) i Nielsovi Bruynseelsovi (BEL) zabránila v postupu do rozeskakování shodně jedna chyba.

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto David Horváth




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE