reklama 11B

Páteční vrchol CSI Poznaň v podání českých jezdkyň

ikonka

Zlatým hřebem pátečního programu CSI4*-W v Poznani byla soutěž s výškou překážek 150 cm. V této náročné zkoušce nechyběly v pátek 30. listopadu dvě české dvojice, které shodně počítaly jedno shození. Lepší čas ale zaznamenala Sára Vingrálková…
30.11.2018 20:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv pořadatele

Ta se v této zkoušce představila v sedle koně Kas-Sini, se kterým dokončila základní parkur se čtyřmi trestnými body. Spolu s ní, se ve stejné soutěži představila také Zuzana Zelinková. Úspěšná česká reprezentantka na tomto parkuru sedlal svou stájovou jedničku Caleriho II. Tuto dvojici potkal stejný osud, tedy jedno shození. Výsledný čas měla lepší první zmíněná dvojice, která se tak radovala z lepšího umístění, tedy 19. příčky. Zuzana Zelinková se musela spokojit s 31. místem výsledkové listiny.

Obě tyto české jezdkyně nechyběly také v další soutěži při CSI4*-W, kde se představily na překážkách vysokých 140 cm. První fáze se vydařila Zuzaně Zelinkové, která ji v sedle Larimy absolvovala bezchybně. Po zaváhání v druhé fázi se česká dvojice postavila na 38. místo. Sára Vingrálková s Oscarem des Fontaines protnula cílovou pásku úvodní fáze s osmi trestnými body.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE