reklama 11C

Páteční vejerský vrchol s českým vítězstvím. Emma ovládla stopadesátku

ikonka

Pátek 15. března byl pro české skokany úspěšný na všech frontách! Jinak tomu nebylo ani ve Vejeru de la Frontera ve Španělsku, kde v těchto dnech závodí Emma spolu s Charlotte de Moussac. Emma v rámci pátečního programu ovládla zlatý hřeb tohoto dne!
15.03.2019 21:51  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Početné konkurenci bezmála sedmdesáti dvojic se postavila na start vezerské stopadesátky Emma Augier de Moussac. Česká reprezentantka nastoupila do této soutěže v sedle své stájové jedničky Divy, s níž se ji v této soutěži dařilo hned od začátku.

Do rozeskakování totiž tato dvojice postoupila s nejrychlejším časem základního kola z celého startovního pole. Rychlá, i když ne nejrychlejší jízda, dovedla spolu se zopakovanou nulou na překážkách Emmu de Moussac na příčku nejvyšší a v sedle Divy se radovala z vítězství. Rychlejší rozeskakování o jedinou setinu vteřiny předvedl pouze Ir Richard Howley, který ale v sedle Cruising Star počítal dvě chyby.

Emmě se dařilo také v sedle J.C.S. Chacco Dii, se kterou absolvovala soutěž s překážkami o pět centimetrů nižšími. Bezchybné jízdy v obou fázích stačily na pátou příčku.

Na bednu se v pátek probojovala také Charlotte, a to v sedle Rizky des Douits na parkuru 115 - 120 cm, kde brala bronz.

Foto: archiv Emmy de Moussac





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE