reklama 11B

Páteční top soutěž v Oslu dojela Emma de Moussac s jedinou chybou

ikonka

Nejlepší evropští jezdci se sjeli do norského Osla, které je 16. až 20. října první zastávkou halového Světového poháru Západoevropské ligy. Českou republiku zde zastupuje Emma Augier de Moussac, která v nejvyšší páteční soutěži jen jednou chybovala.
18.10.2019 21:45  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Ve středu 16. října bylo zahájeno první kolo halového Světového poháru Západoevropské ligy FEI, které hostí norské Oslo. Zastoupení zde má celkem osmnáct zemí včetně České republiky, a to díky reprezentantce Emmě Augier de Moussac s klisnami Divou, J.C.S. Chacco Diou a Rubio Monocoat Electric.
 
Poprvé Emma startovala v pátek 18. října. S jedenáctiletou Divou se prezentovala v soutěži do stočtyřiceti centimetrů a s dvěma trestnými body za překročení času dokončily těsně pod dekorovanými pozicemi na čtrnácté příčce z více než čtyřicítky startovních dvojic.
 
V sedle desetileté klisny J.C.S. Chacco Dia pak nastoupila do nejtěžší soutěže dne. Stopadesátku dvojice absolvovala pouze s jedinou chybou a výsledné čtyři trestné body ji zařadily na třicáté místo. Vítězem se stal nizozemský reprezentant Henk van de Pol s devítiletým valachem Looyman Z.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE