reklama 11A

S chybami i bez nich. Tak pokračovaly české jezdkyně v Olivě

ikonka

I přes to, že páteční výsledky českých reprezentantek na CSI ve španělské Olive nestačily na příčky na stupních vítězů, i tak se ale ve výsledkových listinách neztratily. Emma Augier de Moussac navíc nechyběla v nejvyšší soutěži dne!
25.01.2019 18:05  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Spíše bezchybná Emma

Na překážkách vysokých 135 cm se dařilo Emmě Augier de Moussac v sedle J.C.S. Chacco Dii. Tato česká dvojice, totiž dokázala překonat nástrahy parkuru bez trestných bodů a její čas v kvalitní konkurenci, která se sešla na tomto mítinku, stačil na konečnou 16. příčku.

Další nulu si připsala stejná jezdkyně na parkuru vysokém 140 cm, na jehož start se postavila s klisnou Courage. I tento výsledek stačil na druhou desítku výsledkové listiny, a to konkrétně na 18. místo.

Emma nechyběla ani na startu nejvyšší soutěže, kde překážky měřily 145 cm, pátečního dne. S Rubio Monocoat Electric se bezchybným výsledkem probojovala do druhé fáze této zkoušky. Tam ale česká dvojice zaznamenala celkem osm trestných bodů, což ji odsunulo až na 28. příčku výsledkové listiny.

 

Tři starty Zuzany Zelinkové

S chybnými výsledky se musela v rámci pátečního programu spokojit Zuzana Zelinková. S osmi trestnými body protnula cílovou pásku soutěže s výškou překážek 140 cm v sedle Larimy o čtyři trestné body méně pak počítala na parkuru vysokém 135 cm, který absolvovala s Lintem. V této soutěži sedlala Zuzana i Haranku, v jejímž sedle dojela do cíle s penalizací čtrnácti trestných bodů.

 

Těsně za TOP 10

Nemůžeme přehlídnout ani výsledek Markéty Šrámková, která dosáhla v pátek 25. ledna na nejbližší umístění ke stupňům vítězů pro v českých barvách. Tato jezdkyně spolu se spolu s Casarellou postavila těsně za elitní desítku výsledkové listiny na 11. příčku.

 

Výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




Články z předešlých závodních dnů CSI v Olivě najdete POD TÍMTO ODKAZEM


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE