reklama 11B

Páteční CVI v Ebreichsdorfu. Czyžová postupuje do finále

ikonka

Další den, tedy pátek 31. května, v rámci mezinárodních voltižních závodů v rakouském Ebreichsdorfu přinesl pro Terezu Czyžovou třetí nejlepší volnou sestavu a postup do finále. Dvojice Kotolová a Trávníčková získala třetí místo v PDD J1*.
31.05.2019 19:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Další den, tedy pátek 31. května, v rámci mezinárodních voltižních závodů v rakouském Ebreichsdorfu přinesl pro Terezu Czyžovou a Aladina třetí nejlepší volnou sestavu a postup do finále z celkově čtvrté pozice. Dvojice Kotolová a Trávníčková s Dajanou získala krásné třetí místo v PDD J1* a Barbora Trávníčková s Rockym jsou po povinné sestavě v CVIJ1* sedmadvacátí. Skupina měla dnes volný den, který věnovala tréninku.
 
 

Ve čtvrtek 30. května odstartovalo CVI v Ebreichsdorfu

 

Čtvrtek 30. května byl první dnem mezinárodních voltižních závodů CVI v Ebreichsdorfu v Rakousku. Velmi dobře vstoupila do soutěže Tereza Czyžová s Aladinem, která v dvouhvězdové kategorii juniorů dostala páté nejvyšší hodnocení. Na startu přitom bylo 53 jezdkyň. V pátek pokračuje volnými sestavami.
 
Skupina TJ Slovan Frenštát cvičí rovněž s Aladinem pod vedením Ondřeje Svobody a ve čtvrteční úvodní povinné sestavě zajela čtvrtý nejlepší výsledek. 
 

Výsledky můžete sledovat online zde

 
Foto Adéla Svobodová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE