reklama 11C

Parkury ve všední dny? Do budoucna asi častěji, říká Michaela Smrčková

ikonka

To, co bylo nyní improvizací po uvolnění vládních restrikcí, by se do budoucna mohlo dít častěji. V olomouckém Equine Sport Centru si ověřili, že zaplnit startovní pole není problém ani začátkem pracovního týdne. „Čekali jsme to,“ říká Smrčková.
27.05.2020 08:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B


V pondělí 25. i v úterý 26. května se startovní pole parkurových závodů v Equine Sport Centru Olomouc zaplnili až do maximálního limitu 250 startů. 

„Nechci vypadat nepokorně, ale myslím si, že kdybychom povolili tři stovky startů, tak bude opět plno. Takže tohoto jsme se nebáli, protože Olomouc je taková specifická v tom, že má ty startovní listiny vždycky úplně plné,“ říká ředitelka areálu Michaela Smrčková.

Současně v rozhovoru pro internetovou televizi EquiTV.cz připouští, že do budoucna by se vypisování závodů v pracovní části týdne mohlo stávat podstatně častěji.

 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE