reklama 11D

Parkurový Summer Cup 2019 ve Velké Chuchli se pojede o tučnou dotaci

ikonka

Druhými letošními parkurovými závody, které proběhnou na závodišti v Praze - Velké Chuchli je Summer Cup. V termínu 13. až 16. června se bude skákat o nebývale vysoké výhry. Parkury navrhne renomovaný belgický stavitel.
16.05.2019 12:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Rozpis jezdeckých parkurových závodů Summer Cup 2019 ve Velké Chuchli byl vložen do JISu a otevřen pro jezdce k přihlašování. Závodit se bude celé čtyři dny 13. až 16. června, první dva dny od obtížnosti Z a v neděli bude vrcholem Velká cena CPI Property Group, která se pojede na výšce 145 cm o celkovou dotaci 100.000 korun! 
 
Celková finanční dotace červnových parkurových závodů ve Velké Chuchli závodů je více než 314.000 korun. Stavitelem parkurů bude belgický stavitel Marc Debaere (FEI Level 3), který pravidelně působí nejen v Belgii a ve Francii, ale také ve Španělsku a ve Spojených arabských emirátech. Technickým delegátem závodů bude Zdeněk Krpela, který už s Marcem spolupracoval v loňském roce. Na programu závodů budou i dvě soutěže pony CPI Pony Star, kde na jezdce čeká speciální cena, kterou věnuje společnost CPI Property Group.
 
Pro návštěvníky chuchelského závodiště bude připraven kromě sportovní části i bohatý doprovodný program v podobě různých soutěží pro děti s jezdeckou tématikou.  Ve speciálním šapito bude po celé dny probíhat zábavný a edukativní program, připraven je i DJ a občerstvení pro děti i rodiče. Rodina tak bude moci strávit na akci plnohodnotný den plný zábavy, her a sportu.
 
Text: Markéta Šveňková
Foto: Josef Malinovský




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE