reklama 11C

Parkur s příchutí krosu. Chlumecké derby se jede třetí říjnovou neděli

ikonka

Skokové derby začíná opět získávat na popularitě. Důkazem toho je i letošní čtvrtý ročník Chlumeckého derby konající se na místě původního chlumeckého závodiště, každoročně se totiž tato soutěž těší hojnému zájmu jak ze strany jezdců tak i diváků.
10.10.2019 09:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V nově zvoleném a pro tento typ události příhodnějším termínu se uskuteční již čtvrtý ročník Chlumeckého derby, konkrétně v neděli 20. října. Jedná se o specifickou a divácky atraktivní soutěž kombinující klasické parkurové skoky s přírodními, takzvanými krosovými překážkami a hlavním rozhodujícím prvkem je čas. Průběh závodu je tak velmi napínavý a do posledního jezdce nejistý. Samotné derby bude předcházet několik méně náročných úvodních soutěží, nicméně i v nich mají jezdecké dvojice šanci vyzkoušet si formou alternativy přírodní překážky. 
 
Pořadatelský tým připravuje řadu zpestření i mimo závodní kolbiště a to jak pro dospělé, tak pro děti, proto je tento mítink vhodný pro celou rodinu. 
 
Předchozí ročníky mají za sebou již extrémní vedra i vytrvalý déšť, přesto vždy proběhly a vždy se jednalo o velmi lákavou podívanou, kterou si nenechte ujít ani letos.
 

Aktuální informace sledujte na FACEBOOKU, rozpis a startovní listiny pak na TOMTO ODKAZU.

Foto archiv pořadatele





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE