reklama 11B

Pardubice o víkendu nabídly divákům adrenalin, Zduchovice drezury

ikonka

Krom Martinic měli v úvodu července napilno také v našich dalších partnerských areálech. Na pardubickém závodišti se potkaly dvě naprosto odlišné disciplíny, spřežení a rychlostní barrel race a pole bending, ve Zduchovicích se sešli drezurní jezdci.
08.07.2019 11:49  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

Organizační tým Dostihového závodiště Pardubice měl o prvním červencovém víkendu napilno. Areál totiž hostil hned dvoje závody naprosto odlišných koňských disciplín. Vedle dvoudenních závodů spřežení při Ceně hejtmana Pardubického kraje se zde utkali také jezdci rychlostních disciplín barrel race a pole bending v rámci čtvrtého kola NBHA Czech Republic.

 
Výsledky čtvrtého kola NBHA Czech Republic budou zveřejněny ZDE.
 
Nejpočetnější kategorií závodů spřežení byla jednospřeží. Ze sedmnácti účastníků si celkovým výsledkem 105,44 trestného bodu zajistil vítězství Jiří Koníř s koněm GSS Regia XXXVIII-75. Mezi dvojspřežími se nejvíce dařilo Josefu Hroudovi s koňmi Pluto XX-21 a Pluto XX-1, s výsledkem 117,67 byl o téměř osm bodů lepší než druhý Jaroslav Petřek. O zajímavou podívanou se v Pardubicích postaralo také pět čtyřspřeží. Nejlepší z nich byl Zdeněk Jirásek s koňmi Rony 14, Nick 2, Clip 1 a Romeo 19, společně dosáhli výsledku 148,71. Kategorie pony dvojspřeží čítala pouze tři účastníky, kde se nejlépe předvedl Michal Kořínek.
 
Výsledky Ceny hejtmana Pardubického kraje najdete na TOMTO ODKAZU.
 

Národní drezurní pohár ČJF pokračoval ve Zduchovicích

Více než dvacítka soutěží byla o víkendu vypsána při zduchovickém Národním drezurním poháru ČJF a Drezurním šampionátu. Nejtěžší úlohy se jely na úrovni S, v nichž si prvenství hned třikrát zajistila Petra Civišová s koňmi Fascination a Descartes vždy s výsledky v rozmezí 67,5 až 68 procenty. V úloze S0 se dále dařilo Denise Valentové na koni Anima Dio, když zvítězila s 68,125 procenty, v otevřené úloze JU/2018 se z vítězství radovala Tereza Hrubešová s koněm Hyrtengold (64,611 procent) a v JU/2018 pro kategorii U25 vyhrála s výsledkem 63,5 procenta Dominika Nevolová a Cassanova.

Kompletní výsledky si můžete pročíst TADY.
 
 
Foto archiv pořadatelů / FB / Zdeněk Novotný, Marcela Kvochová, Miroslav Majer



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE