reklama 11A

Paragan představuje nový přepravník pro dva koně Equistar 3 EKO

ikonka

/PR článek/ Společnost Paragan představuje nový přepravník pro dva koně a až tři cestující Equistar 3 EKO. Využijte jedinečné nabídky tohoto přepravníku. Výbava s cenou vás jistě překvapí. Neváhejte a prozkoumejte specifikace tohoto přepravníku.
31.03.2019 07:34  |  Autor: PR článek  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

OPEL MOVANO (170K), STANDARDNÍ VÝBAVA

ZÁRUKA OPEL: 2 ROKY - BEZ OMEZENÍ NAJETÝCH KILOMETRŮ

Airbag řidiče a spolujezdce, ABS, EBV, ESP, ASR, Lepící sada pro pneumatiky, Elektricky ovládaná přední okna, Uzamykání předních dveří při startu, Immobilizér, Centrální zamykání s ovládáním na klíčích, Asistent pro rozjezd do kopce, Systém Start & Stop, 22 litrová AdBlue nádrž, 80 litrová palivová nádrž, Látkové čalounění sedadel, Sedadlo řidiče výškově a podélně nastavitelné s loketní a bederní opěrkou, Dvoumístné sedadlo spolujezdce se sklopným opěradlem a otočným výklopným stolkem, včetně úložného prostoru pod sedadly, Manuální klimatizace vč. pylového filtru, Tempomat s omezovačem rychlosti, Denní svícení, Světelný a dešťový senzor, včetně předních mlhových světel s funkcí „Follow me home“, Rádio s CD přehrávačem, Bluetooth, MP3, USB, AUX vstup, Zrcátko pro hlídání mrtvého úhlu, Celoplošené kryty kol, 4 lapače nečistot, Autokobereček, Držák telefonu, Kuřácká sada, Povinná výbava.
 

PARAGAN, SPECIFIKACE NÁSTAVBY

ZÁRUKA PARAGAN: 2 ROKY - BEZ OMEZENÍ NAJETÝCH KILOMETRŮ

Komfort: Zamykání nástavby na jeden klíč, Zesílené pérování, Úložný prostor nad kabinou, Malá klapka nad rampou, Zadní spoiler s brzdovou svítilnou a pozičními svítilnami, Zadní světla originál. Ventilace koňského prostoru: Posuvná okna s mříží, Střešní okno, 12V střešní ventilátor s denním a nočním LED osvětlením - ovládaný z kabiny řidiče. Bezpečnost koní: Teploměr v koňském prostoru s ukazatelem teploty v kabině řidiče, Osvětlení nad koňmi pro snadný nástup, 4 úvazová oka, Protiskluzová guma na rampě, Mechová gumová podlaha - odlehčená, Zesílená okopová stěna, Zesílené bezpečnostní podběhy kol, Vyjímatelná a posuvná přepážka mezi koňmi, Čalounění na stěnách a nad hlavami koní, Řetěz u rampy, Bezpečnostní samolepky.
 

Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Další podrobnosti hledejte na adrese www.paraganhorseboxes.com



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE