reklama 11D

Papouškův triumf při Grand Prix Magna Racino

ikonka

Český reprezentant Kamil Papoušek si dojel během nedělního dne 18. listopadu pro výborné vítězství ve skokové Grand Prix, kterou vrcholila dvoutýdenní podzimní túra v rámci národních závodů CSN v rakouském Ebreichsdorfu...
19.11.2018 06:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nedělní Grand Prix se jela na parkuru 140 centimetrů vysokém a završila dvoutýdenní podzimní túru, která se ve zdejším areálu Magna Racino probíhala ve dnech 8. – 18. listopadu.

Hlavní zkouška byla určena pouze pro 19 kvalifikovaných jezdců z prvního týdne a také dalších 19 jezdců, kteří dosáhli dobrého výsledku v rámci kvalifikační soutěže během právě uplynulého druhého týdne.

Až do poslední chvíle nebylo nic rozhodnuto a ve dvoukolové soutěži se zdálo, že si pro vítězství dojede někdo z domácích. Do druhého kola postoupila elitní osmička a dlouho se nikomu nedařilo dokončit obě kola s nulou na kontě.

Jako první dokončil obě kola bezchybně předposlední startující, a to náš reprezentant Kamil Papoušek. V sedle teprve sedmiletého Lokiho navázal na úspěchy z předešlých dnů a potvrdil rychlou a bezchybnou jízdou dobrou formu, kterou si do rakouského Ebreichsdorfu přivezl.

Česká dvojice se dostala do cíle v čase 39,13 vteřiny a jejich výkon mohl pokořit jen poslední startující, Alfred Greimel s Chablis Premier 4. Ani on nechyboval, jeho čase se však zastavil na hodnotě 39,33 vteřiny.

Český reprezentant Kamil Papoušek se tak mohl radovat zaslouženě z vítězství. Na třetí místo dosáhla Bianca Babanitz, která ve druhém kole dokončila v nejlepším čase 38,23 vteřiny. Jedna chyba ji však stála vítězství. Tato jezdkyně si přitom podobně jako Kamil Papoušek připsala při této dvoutýdenní túře nejeden dobrý výsledek.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Text s použitím informací z tiskové zprávy pořadatele - www.magnaracino.at

Foto: HORSIC.com




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE