Papoušek ve skvělé formě. V Arezzu skončil druhý ve finále Silver Tour

ikonka

Skvělou formu potvrzuje na CSI v Arezzu Kamil Papoušek. V závěru obsadil v sedle Charlyn druhou příčku ve finále Silver Tour s překážkami do 145 centimetrů. Rychlejší v rozeskakování byl pouze francouzský jezdec Kevin Staut.
03.04.2022 17:41  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 

Hvězdnou konkurenci porazil v neděli 3. dubna Kamil Papoušek ve finále Silver Tour CSI3* Arezzo. V soutěži s překážkami do 145 centimetrů startoval s hanoverskou klisnou Charlyn. V základním kurzu nechyboval a v rozeskakování pak nestačil pouze na Francouze Kevina Stauta. Ten byl spolu s valachem Blackondou o tři desetiny sekundy rychlejší. Třetí místo bral olympijský vítěz z Londýna a trojnásobný šampion Světového poháru Švýcar Steve Guerdat na klisně Is-Minka.
 
Kamil Papoušek nastoupil také do Grand Prix bodované do Longines Ranking. Na překážkách do 150 centimetrů udělal s Warnessem jednu chybu, což znamenalo jednadvacáté místo. Další českou dvojicí byli Vladimír Tretera a Gangster VH Noddevelt, kteří na překážkách dvakrát chybovali. Vítězem se stal švýcarský jezdec Alain Jufer v sedle valacha Dante MM. V rozeskakování porazil sedm dalších dvojic. 
 
Foto Monika Petříčková