reklama 11A

Papoušek opět vítězem při CSN v Ebreichsdorfu

ikonka

Český reprezentant Kamil Papoušek si přivezl do rakouského Ebreichsdorfu výbornou formu. Na vítězství v nejtěžší soutěži dne totiž dosáhl také během pátečního dne 16. listopadu. Na parkuru 140 centimetrů zvítězil s Great Feelingem…
17.11.2018 07:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O závěr druhého skokového dne se postarala soutěž 140 centimetrů vysoká, která se jela zároveň jako kvalifikace do Racino Herbst-Tour Grand Prix. Toto vyvrcholení dvoutýdenní podzimní túry se uskuteční v neděli 18. listopadu.

V pátek se jednalo skokovou zkoušku hodnocenou na čas. Z více jak 50 koní si pro nejlepší výkon dojel opět český zástupce Kamil Papoušek. Tentokrát ho bylo možné vidět v sedle teprve šestiletého Great Feelinga. S připravenou trasou parkuru si jezdec poradil bez trestných bodů a ve výborném čase 54,34 vteřiny.

Tento čas pokořil pouze opět Kamil Papoušek, a to v sedle svého druhého koně Lokiho. S ním si připsal čas 54,23 vteřin, bohužel však jednou chyboval. To ho odsunulo na dvacátou příčku konečného pořadí. Nikdo další se již svým časem nedostal pod 55 vteřin.

V soutěži 130 centimetrů vysoké si pro druhé místo dojela Iva Holíková, která sedlala Luanu T. I tentokrát se jednalo o skokovou soutěž na čas a v elitní trojici rozhodovaly o pořadí setiny vteřiny.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: HORSIC.com




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE