Oscar des Fontaines potvrdil top formu i v druhém týdnu CSI Ciekocinko

ikonka

Osmnáctiletý Oscar des Fontaines pokračoval ve své krasojízdě s jezdkyní Sárou Vingrálkovou také v druhém týdnu Baltica Equestrian Spring Tour. Po čtvrtečním stříbře se dvojici podařilo znovu předvést druhý nejlepší výkon v sobotní stopětatřicítce.
05.07.2020 20:07  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB


Druhý týden Baltica Equestrian Spring Tour pokračoval od úterý 30. června a již během prvních dnů se se svými svěřenci velmi dobře prezentovala Sára Vingrálková. Skvělou formu potvrdil osmnáctiletý plemenný hřebec Oscar Des Fontaines už čtvrteční druhou příčkou ve stočtyřicítce, v sobotu pak dvojice dokončila jako druhá nejlepší v soutěži do 135 centimetrů na čas.
 
Pojďme si ovšem shrnout také další úspěchy v závěru mezinárodních skokových závodů v polském Ciekocinku. V sobotu se například podařilo dokončit bezchybně soutěž do 135 centimetrů Elišce Hasnedlové s Veporou, Sára Vingrálková zvítězila ve stotřicítce s Celanou Z a třetí příčka ve stodvacítce připadla Michaele Hasnedlové na koni Capri FZ.
 
V neděli zajela Sára Vingrálková a Quisandro obě části dvoufázové stočtyřicítky bezchybně jako patnáctá nejlepší, desátá a jedenáctá byla při 130/135 Grand Prix CSI1* s koňmi Mayo van de Herkkant a Celana Z a závěrečnou Grand Prix do 145 centimetrů zajela v sedle Kas-Siniho DC se čtyřmi trestnými body v základním kole na dvacátém místě. Vítězem hlavní soutěže se stal domácí jezdec Wojciech Wojcianiec na koni Chintablue v konkurenci víci než sedmdesáti jezdců.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv Sáry Vingrálkové