reklama 11D

Opatrný druhý v Medium Tour ve Wr. Neustadtu. Pokračuje CSI Ciekocinko

ikonka

Čeští parkuroví jezdci soutěží během předposledního srpnového víkendu na mezinárodních závodech CSI v polském Ciekocinku a ve Wiener Neustadtu v Rakousku. Daří se jim zejména v túře mladých koní a Aleš Opatrný se blýsknul v páteční Medium Tour.
24.08.2019 19:18  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 

Opatrný ve formě

 
Početná česká ekipa pokračuje v účasti na CSI ve Wiener Neustadt, kde se skáče už od úterý 20. srpna. Ve velmi dobré formě se ukazují koně Aleše Opatrného. Ten si v pátek v sedle Dukata VTH dojel po čistém výkon pro druhé místo v Medium Tour do 140 centimetrů. V nejvyšší soutěži dne Big Tour byl po chybě šestnáctý. Sedlal Forewera.
 
Čechům se v Rakousku daří i v túře pro mladé koně. V sobotu 24. srpna vyvrcholily soutěže všech věkových kategorií. Mezi pětiletými uspěl Kamil Papoušek na Cherradovi, když dojel druhý. V CSIYH pro šestileté byl druhý Marek Klus s Caloxem a stejné umístění zaznamenala Zuzana Zelinková se sedmiletou Harankou.
 
 

Češi závodí i v Ciekocinku

 
Nejvyšší soutěží sobotního programu na CSI v Ciekocinku byla stočtyřicítka. Nikola Bielíková na G-Star SL i Mariana Michlíčková s Idee Van de Achterhoek v ní chybovaly jednou a obsadily 24. respektive 26. příčku. Velmi dobře si vedla Sabrina Tovarňák s Fidorkou, která vybojovala druhé místo. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE