reklama 11C

Opatrný a Tretera vítězové eSTéček v Chuchli. Kotalík dvakrát druhý

ikonka

Páteční i sobotní program parkurového CPI Summer Cupu ve Velké Chuchli vyvrcholil soutěžemi na stupni obtížnosti ST. V pátek vyhrál Aleš Opatrný s Chachou, v sobotu Vladimír Tretera v sedle Gangstera V/H. Oba dny byl druhý Matěj Kotalík s Listonem.
15.06.2019 20:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Páteční hlavní soutěž CPI Summer Cupu v pražské Velké Chuchli byla postavena na stupni obtížnosti ST* a jela se na čas. Z pěti bezchybných dvojic byl nejrychlejší Aleš Opatrný s Chachou. Jeho čas byl 76,47 sekundy. O necelé dvě sekundy pomalejší byl Matěj Kotalík s Listonem a skončil tak druhý.
 
Stejného pořadí dosáhl i v sobotní soutěži ST** na rozeskakování. Do něj postoupilo sedm soutěžících, ale kromě vítěze Vladimíra Tretery s Gangsterem V/H nikdo nedokázal čistou jízdu zopakovat. Tretera jel tzv. na čistotu a jeho čas rozhodně nepatřil mezi nejrychlejší – hodnotu měl 50,50 vteřiny. Velmi rychlý byl již zmiňovaný Matěj Kotalík s Listonem. Cílem projel v čase 41,32, ale bohužel se 4 trestnými body za jednu chybu. 
 

PSALI JSME: Tomanová: Chuchle je mé nové působiště. Chystáme i mezinárodní závody

Shodného výsledku dosáhli i Rudolf Doležal s Quattrem a Karel Polák s Empirem 1. Pomalejší jízdy je zařadily na čtvrtý, resp. pátý řádek výsledkové listiny. Vůbec nejrychlejší sobotní jízdu předvedl páteční vítěz Aleš Opatrný – tentokrát na koni Daylight 282. Jenže na jeho kontě bylo nakonec 8 trestných bodů a skončil až pátý. 
 
Dvě chyby zaznamenala v rozeskakování také Veronika Turečková s Einsteinem. Třikrát inkasovala po čtyřech trestných bodech Hana Pokorná s Kyrilem a pořadí jezdců v rozeskakování tak uzavírala.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Chci, aby Velká Chuchle žila. Manžel mi dal plnou důvěru, říká Vítková

 
Internetová televize EquiTV.cz odvysílá celý nedělní program živě. Začátek přenosu je plánován na 8.15 hodinu, o 15 minut později nastoupí na start zahajovací dvojce úvodní soutěže dne. 
 

Stream můžete sledovat POD TÍMTO ODKAZEM

 

Archivní foto Josef Malinovský




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE