reklama 11D

Opatrný a Papoušek v Arezzu, Kellnerová v Lieru. Živo bude i v Česku

ikonka

Týden s číslem jedenáct nabídne řadu akcí, při kterých budeme moct fandit českým reprezentantům. Arezzo, Lier, Gorla Minore a Vejer de la Frontera, to jsou cíle českých skokanů. Závodit se bude ovšem i doma. Třeba při Zimním jezdeckém poháru.
12.03.2019 16:12  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Poslední bodované kolo Zimního jezdeckého poháru ČJF jak ve skákání, tak v soutěžích spřežení, se odehraje v Tlumačově. Parkury tam vyrostou v sobotu 16. března, trať pro vozataje o den později.
 
Skákat se bude také v Hradištku, a to po oba víkendové dny. Nejvyšší soutěží rozpisu je ST*. První letošní oficiální parkurové závody pořádá také organizátor v Nových Zámcích.
 
Reprezentanti jsou v stále v pohybu. Anna Kellnerová se z Kataru přesouvá do Belgie. Zúčastní se tam CSI2* Lier. Sestry Emma a Charlotte de Moussac zůstávají na CSI ve Vejeru ve Španělsku. 
 
Do italského Gorla Minore míří Miloslav Vítek s Valentýnou Kukovou a početná výprava jede také do Arezza. V přihláškách figurují Aleš Opatrný, Zdeněk Žíla, Kamil Papoušek, Nikola Bielíková, Kateřina Tomanová, Miroslava Šťovíčková, Vladislava Fenclová a Sandra Tomaidesová. Představí se také mladé talenty Sofie Najmanová, Mariana Michlíčková a Eliška Hasnedlová.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE