reklama 11C

Ondřej Zvára pátý v nedělní Grand Prix při CSI v italském Gorla Minore

ikonka

Tři české dvojice se v neděli 29. září postavily na start Grand Prix v italském městečku Gorla Minore, přičemž nejlépe se předvedl Ondřej Zvára s dvanáctiletým Quimerem M, když jako jediní dokončili s nulou. Opatrný navíc zvítězil ve stopětatřicítce.
29.09.2019 17:52  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Velmi úspěšný reprezentační výjezd do italského městečka Gorla Minore zakončila česká parkurová ekipa v neděli 29. září. Hlavní soutěží dne byla Grand Prix s překážkami do 145 centimetrů a zúčastnily se jí hned tři české dvojice. Nejúspěšnější byl Ondřej Zvára, který v sedle dvanáctiletého Quimera M dokončil bez jediného trestného bodu v pátém nejrychlejším čase v rozeskakování. Pouze jeden trestný bod za překročení času v základním kole získala Zuzana Zelinková a Caleri II, Aleš Opatrný a Sangris Boy jednou shodili. Vítězem se stal domácí jezdec Paolo Adamo Zuvadelli s osmiletým valachem Grey Earl.
 
Vedle toho patřilo České republice ještě vítězství ve dvoufázové soutěži do 135 centimetrů. Zajistil ho Aleš Opatrný s hřebcem Dukato VTH a to s téměř sekundovým odstupem.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Marian Michlíček




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE