reklama 11B

Okřídlená Danielle Goldstein vítězkou Grand Prix LGCT v Šanghaji

ikonka

V sobotu 4. května pokračovala v Šanghaji čtvrtá zastávka série Global Champions. Na programu byla i Grand Prix zařazená do Longines Global Champions Tour jednotlivců. Vítězství naprosto suverénně získala extravagantní Danielle Goldstein.
04.05.2019 14:42  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12D

Na start šanghajské Grand Prix zařazené do Longines Global Champions Tour jednotlivců se v sobotu 4. května postavilo celkem čtyřiatřicet dvojic z patnácti zemí světa, přičemž do rozeskakování se probojovalo devět z nich. Nejlepšího času v rozeskakování dosáhl vítěz páteční stopětapadesátky Pieter Devos s koněm Apart, avšak chyba na předposlední překážce ho odsunula za první čtyři bezchybné dvojice. 
 
Do rozeskakování nastoupila také ptačími pery ozdobená izraelská reprezentantka Danielle Goldstein. Její pomyslná křídla jí přinesla štěstí a velmi rychlou jízdou v rozeskakování si zajistila vítězství v sedle třináctileté klisny Lizziemary. Svým o téměř dvě desetiny sekundy rychlejším výkonem sesadila z průběžného vedení irského reprezentanta Darragha Kennyho s Balou du Reventon. Ten se musel nakonec spokojit s druhým místem. Třetí skončil Nizozemec Jur Vrieling na koni VDL Glasgow v. Merelsnest a čtvrtou dvojicí, jež zopakovala bezchybnou jízdu i v rozeskakování, se stala Luciana Diniz z Portugalska na hřebci Camargo 2. 
 
Danielle Goldstein je již čtvrtou účastnicí Super Grand Prix v rámci listopadového mítinku Global Champions Prague PlayOffs v libeňské O2 areně. Před ní se kvalifikovali Julien Epaillard z Francie, Jérôme Guery z Belgie a jeho krajan Pieter Devos. 
 
Kompletní informace o Global Champions najdete na adrese www.gcglobalchampions.com. Podrobnosti o GC Prague PlayOffs jsou na stránkách www.pragueplayoffs.com.
 
Foto Stefano Grasso/LGCT




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE