reklama 11C

Ohlasy ze Šamorína: Koně po dlouhé pauze skákali výborně, říká Horváth

ikonka

První díl série Danube Summer Live v Šamoríně uzavřela Grand Prix Equistyle. Jak hodnotí průběh hlavní soutěže vítěz David Horváth a jeho hlavní konkurent Andrej Hollý, to si mj. můžete poslechnout v sérii video rozhovorů EquiTV.cz.
06.07.2020 11:37  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 
Vítěz Grand Prix Equistyle, která byla vrcholem Danube Summer Live v Šamoríně, neskrýval nadšení: „Parkur byl dobře postavený, koně skákali výborně, i když jsme velmi dlouho nebyli na závodech. Konkurence byla dobrá, jsem moc spokojený,“ konstatoval David Horváth.
 
Pozitivně naladěn byl po soutěži i Andrej Hollý, který překonal základní parkur Velké ceny se všemi třemi koňmi bez penalizace. „Byl jsem nadšený po třetím koni, že ještě i ten třetí dojel bez chyby, i když v tomto počasí jsme šli z posledního. Skákali opravdu fantasticky.“
 
Poslechněte si i další rozhovory, které v průběhu všech tří dnů Danube Summer Live natočila internetová televize EquiTV.cz.
 

 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE