reklama 11C

Od rozbřesku do soumraku. MČR 2020 ve vytrvalosti pro vytrvalé diváky

ikonka

Vytrvalost není zrovna sport pro diváky, alespoň ne pro ty pasivní. Když však přece jenom vydržíte pasivně sledovat dvě a třičtvrtě hodiny na záznam EquiTV.cz z mistrovství ČR 2020 ve vytrvalosti, možná příště neodoláte a vyrazíte i do terénu.
09.08.2020 06:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A
 
V připraveném videozáznamu EquiTV.cz se vás pokusíme opět po roce přesvědčit, že na vytrvalostní závody se hezky dívá. Krásní koně, krásná příroda, klid, ale přitom závodní napětí a často zajímavý průběh. 
 
Pokud zvládnete být hodně aktivní divák, nevadí vám přejíždět autem z místa na místo a občas také popoběhnout, abyste měli pěkný výhled na koně i do krajiny, pak si vytrvalost můžete opravdu užít. 
 
Pokud toho chcete vidět hodně, je však potřeba se vyznat trochu v mapách a umět propočítávat rychlost koní s délkou trati. Když se spokojíte se standardem, stačí se tzv. pověsit za některý ze servisních týmů a objíždět s nimi crew-pointy. I to může být docela zážitek. 
 
Každopádně, dnes můžete zůstat pasivní a jen se podívat na zmiňované video z mistrovství České republiky ve vytrvalosti 2020, které se jelo v sobotu 8. srpna v okolí hřebčína Ostrov, resp. nedaleko Chlumce nad Cidlinou. Mezi jednotlivými etapami se s vámi podělí o své dojmy úspěšní jezdci.
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE