reklama 11D

O2 arena ožila koňmi a odpočítává hodiny do startu

ikonka

Nejlepší skokoví jezdci a koně již dorazili do pražské O2 areny, kde ve čtvrtek vypukne čtyřdenní galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs. Mezi účastníky nechybí ani dlouholetá česká parkurová jednička Aleš Opatrný.
12.12.2018 18:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Ten se již těší na první starty s třináctiletým valachem VDL Fakirem. Jeho nominace rozhodně nebyla automatická. Každý ze šestnácti kvalifikovaných týmů totiž mohl přihlásit pouze čtyři z pěti jezdců. 
 
 
Nejen Aleš Opatrný, ale také všichni další jezdci si velmi pochvalují soutěžní arénu, která díky své velikosti nabízí možnost staviteli parkurů připravit technicky velmi zajímavé kurzy. Za domácí tým Prague Lions nastoupí vedle Aleše Opatrného také Anna Kellnerová, Švéd Peder Fredricson a Belgičan Niels Bruynseels. 
 
V každé části týmového Super Cupu odstartují za družstvo tři dvojice. Definitivní sestavy včetně jmen koní však jednotliví manažeři týmů většinou do poslední chvíle tají. Složení celků tak bývá známé až ze startovních listin, které organizátoři publikují v den konání soutěže. Čtvrtfinále PlayOffs odstartuje ve čtvrtek od 21.00 hodin a Prague Lions doufají, že jejich fanoušci tribuny zcela zaplní již úvodní den.
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři dny, a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip.
 
Více o sérii Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.
 
Foto: Pavel Lebeda, Vlastimil Vacek / Prague PlayOffs 2018



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE