reklama 11C

O prezidentovi ČJF na další čtyři roky se rozhodne v dubnu v Nymburce

ikonka

Česká jezdecká federace oznámila dlouho očekávaný termín celostátní konference, při níž se po čtyřech letech bude volit prezident ČJF pro další funkční období. Na jeho návrh posléze delegáti budou volit členy Výkonného výboru ČJF.
16.01.2019 18:37  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

 
„Výkonný výbor ČJF svolává dle platných stanov řádnou konferenci, která se uskuteční ve středu 10. dubna 2019 v Nymburce. Tato konference musí být podle stanov ČJF svolávána minimálně jednou za dva roky. Každé čtyři roky pak probíhá volební konference, což připadá na letošní rok,“ uvádí zástupci ČJF na oficiálních internetových stránkách této zastřešující organizace jezdeckého sportu v České republice.
 
„Při konferenci ČJF proběhne mimo jiné volba prezidenta České jezdecké federace pro další čtyřleté funkční období. Konference na návrh prezidenta následně volí členy Výkonného výboru ČJF. Dále se budou volit členové Disciplinární komise, Kontrolní a revizní komise ČJF,“ uvádí se na webu České jezdecké federace.
 
Aktuálně jsou známí dva kandidáti na pozici prezidenta ČJF. Obhájit se jí bude snažit Olga Plachá. Jejím soupeřem se stane Richard Benýšek. 
 
Oba dva již samozřejmě oslovují potenciální kolegy do Výkonného výboru ČJF, a tak se v kuloárech již živě spekuluje o konkrétních jménech. Žádný z uchazečů však doposud svůj tým oficiálně nepředstavil. Přitom právě jména navrhovaných nejbližších spolupracovníků mohou hrát významnou roli při rozhodování delegátů. 
 
Více informací se veřejnost jistě bude postupně dozvídat ze zápisů a usnesení oblastních konferencí, které té celostátní předcházejí. 
 
Redakce Jezdci.cz publikovala rozhovor s Richardem Benýškem krátce poté, co oznámil svoji kandidaturu (viz odkaz níže). S žádostí o rozhovor oslovila ve spolupráci s EquiTV.cz také Olgu Plachou a o probíhajícím volebním období v ČJF bude nadále pravidelně informovat. 
 

OBLASTNÍ KONFERENCE ČJF 2019

5. ledna – Zlínská oblast – Holešov 

19. ledna – Severočeská oblast – Jílové 

6. února – Severomoravská oblast – Klimkovice 

9. února – Královehradecká oblast – Černožice 

13. února – Jihočeská oblast – Češnovice 

16. února – Středočeská oblast – Nymburk 

16. února – Vysočina – Jihlava 

27. února – Jihomoravská oblast – Ostrovačice 

1. března – Plzeňská oblast – Sulkov 

3. března – Východočeská oblast – Kladruby nad Labem

6. března – Pražská oblast – Strahov (Praha 6)

7. března – Karlovarská oblast – Dvůr Stráň




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE