reklama 11C

Nesvačil, Juráň, Sedlinská a Kořínek po maratonu v čele MČR spřežení

ikonka

V sobotu 21. září byly v Těšánkách na programu vozatajské maratony, a to v rámci mistrovství České republiky spřežení. Díky těmto jízdám došlo na předních pozicích ke zřetelnějším bodovým odstupům, do vedení čtyřspřeží se dostal Radek Nesvačil.
21.09.2019 21:35  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Jak se dalo očekávat, vozatajský maraton, který byl naplánován v rámci mistrovství České republiky v Těšánkách na sobotu 21. září, nejenže zamíchal pořadím, ale způsobil také jasnější bodové rozdíly na předních pozicích všech kategorií.
 
Radek Nesvačil předvedl se svým čtyřspřežím velmi sebejistý maraton s více než dvacetibodovým náskokem před druhým Petrem Novákem a tím se dostal do průběžného vedení této kategorie s celkovým skóre 154,54 před Jiřím Nesvačilem seniorem s výsledkem 182,13. Ve hře jsou navíc už jen tři spřežení, jelikož došlo k vyloučení Petra Vlašice pro překročení časového limitu pěti minut na překážce.
 
Do vedení dvojspřeží se dostal díky nejlepšímu maratonu loňský mistr čtyřspřeží Jaroslav Juráň junior s celkem 116,99 trestnými body, průběžně druhý se drží Josef Drábek s výsledkem 126,99, třetí prozatím Jaroslav Petřek se 133,82 trestnými body.
 
Do vedení jedniček se vyhoupla Markéta Sedlinská a průběžně má na svém kontě 120,34 trestného bodu, druhou příčku zatím stále drží Libor Kurka se skóre 125,43 před Jiřím Konířem se 127,79 trestnými body.
 
Z vedení kategorie pony dvojspřeží odsunul na průběžné druhou pozici doposud vedoucí Moniku Pospíšilovou Milan Kořínek díky výsledku 133,38 trestných bodů.
 
Závěrečná zkouška v podobě vozatajského parkuru je na programu v neděli a hned na to budou slavnostně vyhlášeni mistři všech kategorií spřežení pro letošní rok.
 
Kompletní výsledky sledujte ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE