reklama 11B

Nepřekonatelná Werth při SP ve Stuttgartu

ikonka

Sobotní odpoledne přineslo ve Stuttgartu při Stuttgart German Masters také soutěž drezurního Světového poháru. Dne 17. listopadu se z další přesvědčivé výhry radovala německá jezdkyně Isabel Werth, tentokrát v sedle Belly Rose…
18.11.2018 09:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Během sobotního dne byla pro drezurní jezdce při CDI-W připravena úloha FEI Grand Prix Freestyle. V kvalifikační soutěži Světového poháru si s přehledem poradila nejlépe domácí jezdkyně Isabell Werth. Se čtrnáctiletou klisnou Bellou Rose získala od rozhodčích 858,660 %.

Díky tomuto hodnocení získala slušný náskok na své nejbližší soupeře. Ve Stuttgartu se tentokrát dařilo domácím, neboť první tři příčky obsadili němečtí zástupci.

Za vítěznou Werth si pro druhé místo dojela Dorothee Schneider se Sammy Davis jr., když získala 81,840 %. Jen o pár desetin procenta méně pak obdržela od rozhodčích třetí umístěná, Helen Langehanenberg s Damsey FRH. Tato jezdkyně se těšila z výsledku 81,470 %.

Ještě další dva jezdci pokořili hranici 80 %, a to čtvrtý Daniel Bachmann Anderson a pátý Benjamin Werndl.

Německá jezdkyně Dorothee Schneider zároveň vévodí žebříčku Světového poháru pro letošní sezonu 2018/2019. Na kontě má nyní 50 bodů. Připomeňme si, že výsledky Isabell Werth se do žebříčku nepočítají, neboť loňská vítězka je automaticky kvalifikovaná do finále.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.  

Foto: in.Stuttgart (M.Bechert)




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE