reklama 11B

Nejlepší český výsledek na drezurním ME zajistila i v sobotu Vavříková

ikonka

Mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců se v letošním roce koná v italském San Giovanni a Česká republika má na místě hned několik reprezentantek. Stejně jako ve čtvrtek tak i v sobotu se o nejlepší český výsledek postarala Eva Vavříková.
27.07.2019 20:02  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na start soutěží mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v italském San Giovanni se i v sobotu postavily české reprezentantky a podobně jako ve čtvrtek i tentokrát se o nejlepší český výkon postarala juniorka Eva Vavříková s koněm Siracusa. Rozhodčí jejich výkon ohodnotili výsledkem 69,676 procent, což je zařadilo na 23. příčku z téměř osmdesátky startujících. V této kategorii se předvedla také Eliška Skřivanová a Farewel a zajela za 67,470 procent na 47. pozici a dále pak Julie Sekaninová s koněm Red Fernet za 64,529 procent na 68. pozici.
 
V kategorii mladých jezdců startovala také další Češka, Aneta Havlíčková a Fieneke. Její úloha byla ohodnocena výsledkem 63,029 procent, což znamenalo 55. místo z celkem 57 účastníků, zatímco Marie Lumbachová a Colinda Valk startovaly za děti a podařilo se jim zajet za krásných 66,769 procent na 23. příčce z padesáti koní.
 
Kompletní sobotní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv Evy Vyvříkové




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE