reklama 11A

Nejen o olympijských ambicích s Alešem Opatrným

ikonka

Účast při mítinku Global Champions PlayOffs je pro mnohé jezdce velkým snem. Mezi sportovní sny často patří start na olympiádě, o čemž již nejednou snil i člen týmu Prague Lions Aleš Opatrný. A právě na to se ho ptal při video rozhovoru Libor Bouček.
16.11.2018 23:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Věděli jste, že jedna z prvních olympijských zlatých medailí pro Československo byla v roce 1928 právě v jezdectví? Jaká je šance, aby se podobný úspěch zopakoval a jak málo Alešovi Opatrnému v minulosti chybělo ke kvalifikaci na olympiádu? To se dozvíte z šesté části video rozhovoru natáčeného při příležitosti blížícího se parkurového vrcholu sezony 2018 v pražské O2 areně. 
 
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři soutěžní dny (13. až 16. 12. 2018), a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip
 
Více o sérii Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE