reklama 11B

Nedělní ST v Hradištku bylo ryze dámskou záležitostí, vyhrála Vojtková

ikonka

Jezdecký areál v Hradištku hostil další závody s přízviskem Champions Tour a ač se jednalo o první polovinu srpna, zasáhlo je vpravdě aprílové počasí, přesto nebylo nutné program přerušovat. Medaile z nedělního ST si rozdělily tři dámské dvojice.
11.08.2019 20:59  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Sobota v Hradištku u Sadské přinesla vydatné deště, zatímco neděle slunce a teploty kolem třicítky. To byly další závody ze série Champions Tour, přičemž sobotní i nedělní program vrcholil estéčkem. To sobotní jednohvězdové a na čas vyhrál s více než jeden a půl sekundovým náskokem Daniel Voksa s Claretinem a byl tak jedním ze tří dvojic, kterým se podařilo dokončit parkur z pera stavitele Jana Šímy bezchybně. Druhá nejrychlejší byla Denisa Vegrichtová a Calinus, třetí pak Veronika Bernhardová a Denny.
 
Nedělní ST už bylo dvouhvězdové a navíc s rozeskakováním, do něhož se probojovalo sedm z celkem devatenácti startovních dvojic a medailové pozice byly čistě dámskou záležitostí - rozdělily si je tři ženy v sedlech tří klisen. Velmi hladce zde zvítězila Barbora Vojtková s klisnou Etcetera, druhou příčku přenechala Kateřině Hanušové s Concertou, třetí místo získala Štěpánka Zavoralová a Diabella.
 
"Sobotní deště otestovaly kolbiště na Hradištku, ale povrch byl po celou dobu super. V neděli jsme si užili již slunečný den," shrnul průběh závodů jeden z členů organizačního týmu, Michal Maksa. "I přes vydatné deště nebylo nutné program přerušit, přesto se končilo až kolem osmé večer."
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE