reklama 11D

Neděle na MS mladých koní představila šampiony šesti a sedmiletých

ikonka

Poslední den na mistrovství světa mladých koní v Elmeru odhalil letošní zbývající šampiony, konkrétně v kategorii šesti a sedmiletých. Mimo soutěže pro mladé koně se navíc v Grand Prix Freestyle postavila na start Hana Vášáryová v sedle Filipy.
04.08.2019 20:29  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Závěr na mistrovství světa mladých koní v Elmeru otevřel finále šesti a sedmiletých a o vysoká hodnocení nebyla nouze. Vítěz šestiletých, oldenburský hřebec Zucchero (Zonik N.O.P. x Prince Thatch XX) získal výsledek 9,66 a v obdélníku jej předvedl německý jezdec Frederic Wandres. Sedmileté ovládla dvojice reprezentující Španělsko, konkrétně hannoverský hřebec d'Avie (Don Juan de Hus x Londonderry) v sedle s jezdcem Severo Jurado Lopezem a to s 85,107 procenty.
 
Na start nedělní Grand Prix Freestyle se postavila také česká reprezentantka Hana Vášáryová s desetiletou vestfálskou Filipou. Jejich výkon ohodnotili rozhodčí výsledkem 66,725 procent, což je zařadilo na devátou příčku z deseti účastníků, vítězství v této soutěži získal nizozemský jezdec Hans Peter Minderhoud a Glock'S Casper s výsledkem 76,975 procent.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE