reklama 11C

Nadšení. Vavříková získala v Ebreichsdorfu své letošní první vítězství

ikonka

Sobotní start se drezurní jezdkyni Evě Vavříkové vydařil ještě lépe než páteční. Sice těsně nepokořila hranici 70 %, v což doufala, přemožitele však přesto nenašla. Se Siracusou tak mohla v Ebreichsdorfu slavit své letošní první vítězství.
02.02.2019 20:13  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká juniorská jezdkyně Eva Vavříková startovala během sobotního dne 2. února v sedle Siracusy v drezurní úloze FEI junioři-družstva. Při národních závodech CDN v Ebreischsdorfu měla velký důvod k radosti. Na konto si totiž připsala za výsledek 69,054 % své letošní první vítězství.

„Trochu mě mrzí, že jsme nedosáhli na více jak 70 %, ale měli jsme velké rozdíly v hodnocení od daných rozhodčích, dokonce až o 6 %, “ popsala Eva Vavříková. „Jsem však z dnešního výkonu opravdu šťastná. Podařila se nám úloha bez větších technických chyb a Siracusa byl dnes mnohem soustředěnější,“ doplnila Eva Vavříková.

 

„Můj pocit byl dnes o mnoho lepší než ten z pátečního dne. To mi pak po úloze potvrdil i můj trenér Peter Gmoser, který úlohu pochválil.“

 

Na startu byla během sobotního dne se dvěma svěřenci také Hana Vašáryová. Se Santos Dumontem předvedla vydařenou úlohu. V soutěži FEI mladí jezdci-družstva získala celkem 66,974 %, což stačilo na umístění v elitní desítce. Na startu náročné soutěže FEI Grand Prix stanula s Filipou. Za svůj výkon obdržela od rozhodčích 63,933 %.

Závody vyvrcholí během nedělního dne, kdy opět uvidíme na startu české dvojice.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE