reklama 11D

Na únorovém Zimním poháru v Královicích nechyběla kvalita ani kvantita

ikonka

Celkem 249 uskutečněných startů v 7 soutěžích, 34 dvojic ve velké túře, jezdci zvučných jmen jako např. Opatrný, Pospíšil, Příhoda, Pokorný, Štětina, Smaha či Doležal. To byl Zimní jezdecký pohár ČJF v Královicích. Připomeňte si ho ve fotogalerii!
25.02.2019 21:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Zimní jezdecký pohár České jezdecké federace trhá letos jeden rekord za druhým, a to zejména v rámci počtů účastníků parkurových i vozatajských soutěží. Co je však neméně důležité, vzrostla nejen jejich kvantita, ale kvalita. 
 
Na domácí halové závody se sjíždí čím dál tím více známých jezdců, které např. vídáme v letní sezoně při Českém skokovém poháru. Dostavují se i někteří reprezentanti. Doufejme, že nejde pouze o náhodu, ale trvalý trend, který pomůže ještě více oživit donedávna nepříliš atraktivní část jezdecké sezony.
 
Parkurový mítink v Královickém dvoře nedaleko Slaného postavil poslední únorový víkend skladbou jezdců a koní laťku docela vysoko. Podaří se jí dosáhnout za necelé dva a čtyři týdny na stejném místě znovu? Doufejme, že ano! Ostatně i díky tomu si do Královic nacházejí častěji cestu také diváci. 
 
Pokud jste tam vy osobně chyběli, nebo si jen chcete připomenout nejzajímavější okamžiky, máte možnost si prohlédnout bohatou fotogalerii v tomto příspěvku. 
 
Těšit se můžete nejen na nezkrácený videozáznam na www.equitv.cz, ale hlavně – na další pokračování Zimního jezdeckého poháru ČJF, jehož vrcholem bude Jezdecký festival. Více se dozvíte na adresách www.jezdeckypohar.cz nebo www.jezdeckyfestival.cz.
 
Foto Josef Malinovský
 
Kopírování a publikace fotografií je bez písemného souhlasu autora zakázáno. Sdílení snímků na sociálních sítích je možné prostřednictvím ikony ve fotogalerii.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE