Na Světový pohár a veletrh Partner Pferd do Lipska až v březnu 2021

ikonka

Navzdory velké motivaci ze strany lipského výstaviště a společnosti En Garde Marketing GmbH nemůže jezdecký Světový pohár, ani výstava a veletrh Partner Pferd proběhnout v původně avizovaném termínu od 14. do 17. ledna.
02.12.2020 15:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 
Pořadatelé Partner Pferd na výstavišti v německém Lipsku oznámili ve středu 2. prosince nový termín konání této akce, která je díky dobré dostupnosti hojně navštěvovaná i fanoušky koní a jezdeckého sportu z České republiky. Pokud vše dobře dopadne, konat se bude od 18. do 21. března 2021. 
 
„Po vyhodnocení všech možností není aktuálně možné Partner Pferd uspořádat v původním lednovém termínu na takové úrovni, jako jsou vystavovatelé, návštěvníci a účastníci pětihvězdičkových závodů zvyklí. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli akci odložit na 18. až 21. března, to vše po dohodě s Mezinárodní jezdeckou federací (FEI), Německou jezdeckou federace (FN) a sponzory akce,“ uvedli pořadatelé v tiskovém prohlášení.
 

PSALI JSME: Přípravy na Světový pohár a veletrh Partner Pferd 2021 pokračují

 
„Všichni usilovně pracujeme na tom, aby akce v jarním termínu mohla proběhnout. Uděláme pro to vše, co je v našich silách, abychom zajistili, že závody a výstava proběhnou v novém termínu co nejbezpečněji,“ řekl Martin Buhl-Wagner, výkonný ředitel výstaviště v Lipsku (Leipziger Messe).
 
Posun akce bude komplikací především pro některé vystavovatele, jelikož ve stejnou dobu by se měl konat i veletrh Equitana v Essenu. 
 
Ilustrační foto Thomas Hellmann (archiv pořadatele)