reklama 11D

Na Pangeršič nestačili v Šamoríně Hollý ani Tretera. Soukupová uspěla

ikonka

Páteční program Winter Masters Series v Šamoríně vyvrcholil soutěží do 140 centimetrů na čas. Favorité z České republiky i Slovenska se nakonec museli sklonit před Slovinkou Ninou Pangeršič, která své soupeře předstihla s Delissimo de Fremis.
27.02.2021 00:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Nina Pangeršič s Delissimo de Fremis překonala hlavní páteční soutěže Winter Masters Series v Šamoríně s výškou překážek do 140 centimetrů čistě v čase 64,86 sekundy, což bylo jen o čtyři setiny méně, než ukázala časomíra Andrejovi Hollému s Diarou. Ten se tak opět musel spokojit s druhou příčkou, kterou obsadil v tomto areálu již nesčetněkrát. 
 
Také favorizované dvojice z České republiky lehce zaostávaly za vítězkou se Slovinska. Vladimír Tretera s Gangsterem V/H Noddeve skončil třetí v čase 65,13, Jan Štětina v sedle Gylorda se umístil čtvrtý díky času 68,6 sekundy. 
 
V soutěži do 130 centimetrů zvítězila Natálie Soukupová s Hamiltonem, na parkuru do 115 centimetrů se pro změnu nejvíce dařilo Albertovi Písaříkovi na Handsome 1, který dokonce za sebou nechal svoji trenérku Kateřinu Veselovskou s Carnelianem. Do cíle dojela v čase o 16 setin pomalejším. 
 
Podrobné výsledky najdete adrese www.ridersanddreams.sk. Také v sobotu můžete od 8. hodiny ranní sledovat živé vysílání EquiTV.cz. To bude pokračovat až do konce Grand Prix Equistyle, jejíž začátek je plánován na 13:45 a na startovní listině bude 54 dvojic. Předpokládaný konec soutěže je v 16:10 hodin. V závěru přenosu vám samozřejmě nabídneme aktuálně rozhovor s vítězem, příp. i s nejlepším Čechem či Slovákem. 
 
Nina Pangeršič – Delissimo de Fremis (SLO): Winter Masters Series Šamorín 21/02/26

 

Andrej Hollý – Diara (SVK): Winter Masters Series Šamorín 21/02/26

 

Vladimír Tretera – Gangster V/H Noddeve (CZE): Winter Masters Series Šamorín 21/02/26

 

Natálie Soukupová – Hamilton (CZE): Winter Masters Series Šamorín 21/02/26

 

Interview Nina Pangeršič (SLO): Winter Masters Series Šamorín 21/02/26

 

Interview Andrej Hollý (SVK): Winter Masters Series Šamorín 21/02/26

 

Interview Natálie Soukupová (CZE): Winter Masters Series Šamorín 21/02/26

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE