reklama 11A

Na CHIO Cáchy nechyběl ani český zástupce, reprezentoval Jiří Nesvačil

ikonka

Mezinárodní mítink několika disciplín se odehrál na půdě sportovního areálu v Cáchách a jediným českým účastníkem této slavnosti byl Jiří Nesvačil se svým čtyřspřežím. Jak se mu dařilo a které týmy zvítězily v Pohárech národů, se dočtete v článku.
21.07.2019 20:42  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Slavný sportovní areál v západoněmeckých Cáchách hostil v červenci tradiční mezinárodní mítink několika disciplín a Česká republika vyslala na místo jediného svého zástupce, Jiřího Nesvačila se svým kladrubským čtyřspřežím. Ten se utkal s dalšími čtyřiadvaceti jednotlivci a všechny tři zkoušky úspěšně dokončil s celkovým výsledkem 222,17 trestných bodů, což mu vyneslo výslednou osmnáctou pozici. Vítězství připadlo Australanovi Boydu Exellovi s výsledkem 158,57.
 
CHIO v Cáchách bylo rovněž přehlídkou jednotlivých Pohárů národů a velmi úspěšní byli domácí Němci.
 
Poháru národů v drezuře se v Cáchách účastnilo celkem sedm národních týmů a vítězství si díky velmi vysokým hodnocením opakovaně přesahujícím osmdesát procent zajistilo družstvo Německa ve složení Helen Langehanenberg a Damsey FRH, Jessica von Bredow-Werndl a TSF Dalera BB, Dorothee Schneider a Showtime FRH a v neposlední řadě Isabell Werth na Bella Rose 2. Jejich výsledek 489,477 bodů byl o více než třicet bodů lepší než druhé Dánsko, třetí příčku obsadil tým USA.
 
Německo si nenechalo vzít ani prvenství v Poháru národů ve všestrannosti a za sebou nechalo dalších sedm týmů. Stříbro získal Nový Zéland, bronz Austrálie. V této disciplíně se německá reprezentace sešla ve složení Michael Jung, Josefa Sommer, Andreas Dibowski a Ingrid Klimke, společně inkasovali celkově 94,5 trestného bodu, což bylo o osm bodů méně před druhým a osmnáct před třetím umístěným týmem.
 
Ve vozatajské disciplíně se utkalo celkově sedm národních týmů a vítězství si s velkým náskokem odvezlo Nizozemsko ve složení Bram Chardon, IJsbrand Chardon a Koos de Ronde. Výsledek 330,120 trestných bodů byl o 47 bodů lepší než výkon druhé nejlepší Francie a o 51 bodu lepší než bronzová Belgie.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv pořadatele




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE