reklama 11C

Na čas a do rytmu: Zvára a Opatrný skončili v elitní pětce speed CSI2*

ikonka

Další bodem programu v 02 areně byla soutěž Speed and Handiness, často označovaná také jako Speed and Music, kdy se jezdcům chyby na překážkách přepočítávaly na trestné vteřiny a doprovázela je hlasitá hudba. Dařilo se v ní Opatrnému a Zvárovi.
23.11.2019 15:06  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D


V soutěži CSI2* Equestrians při GC Prague PlayOffs s výškou překážek do 145 centimetrů jezdci soutěžili za doprovodu hudby a za každou případnou chybu jim byly připočteny 3 vteřiny k výslednému času. 

K velké radosti jsme měli hned dvě české dvojice na dekorování. Třetí nejlepší výkon v čase 59,26 vteřiny podal Ondřej Zvára, který v této zkoušce sedlal Chaccolana. Navázal tak na druhou pozici z pátečního dne. 

Jen o několik desetin vteřiny navíc potřeboval k překonání trasy parkuru Aleš Opatrný s Dukatem VTH. Jejich výkon nakonec stačil na pěkné páté místo. 

Na čele výsledkové listiny se umístily dvě holandské dvojice. Nejrychleji si s parkurem poradila Elise van de Mheen s osmiletým Ferdinandem B. Jejich čas byl 57,95 vteřiny. Druhou příčku si za svůj výkon zasloužil její krajan Vincent Dings a jedenáctiletým valachem Daylight. 

Veškeré informace o Global Champions Prague PlayOffs naleznete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny.
 
Foto Kateřina Návojová
 





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE