reklama 11A

MS v reiningu v Givrins s českou účastí. Do Švýcarska míří i skokani

ikonka

Druhý červencový víkend nabídne hned tři šampionáty FEI s českou účastí. Vedle skokového mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců je to také ME juniorů ve všestrannosti. Junioři míří i na mistrovství světa v reiningu. A to není vše.
09.07.2019 16:10  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Přibližme si program české reprezentace v 28. týdnu roku 2019. Tento týden nabízí hned tři významné události, kterými jsou šampionáty FEI. Vedle skokového mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v Zuidwolde, o němž jsme už informovali v samostatném článku, je to také mistrovství Evropy ve všestrannosti v Maarsbergenu. Tam dorazilo juniorské družstvo. 
 

O Zuidwolde se dočtete tady

 

Nesmíme zapomenout také na reining. Juniorky Nikolu Káňovou a Theu Karasovou čeká mistrovství světa. To se koná ve švýcarském Givrins. Nikola Káňová bude sedlat valacha jménem Charlie Rooster Lynx a Thea Karasová pojede s valachem Jimmym Stormy Runner.
 

Čtěte také o ME ve všestrannosti

 
Parkuroví jezdci vyráží v tomto týdnu na dvoje závody CSI. V Jakubowicích v Polsku se představí Nikola Bielíková, Eliška Hasnedlová, Michaela Hasnedlová a Mariana Michlíčková.
Do Francie do Chantilly je nahlášená Valentýna Kuková. Bude tam soutěžit v kategorii CSI1*, zatímco pětihvězdové CSI je zařazené do série Global Champions, a startovat tam tedy budou i Prague Lions.
 
Emma de Moussac absolvuje CSI4* v Crans Montaně ve Švýcarsku a v CSI1* tamtéž budou závodit Anna Marie Vítková a Kristýna Vítková.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE