reklama 11D

Mistrovství Evropy pony ve Strzegomi zahájeno. Čtyři Češi na startu

ikonka

V polské Strzegomi bylo v úterý zahájeno slavnostním nástupem mistrovství Evropy pony ve skocích, v drezuře a ve všestrannosti. Česká republika má čtyři želízka v ohni. Jsou jimi Nikola Feherová, Zuzana Hradilová, Tereza Matoušková, Anna Procházková.
14.08.2019 10:29  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Ve Strzegomi se koná od 14. do 18. srpna mistrovství Evropy pony 2019 ve všech olympijských disciplínách. V parkurové části diváci uvidí padesát jezdců a koní z jedenácti zemí. 
 
V drezuře je účast nejvyšší – odstartuje v ní šedesát účastníků ze sedmnácti států a mezi nimi i čtyři české dvojice Nikola Feherová s Kimberly, Zuzana Hradilová v sedle Artura Martini, Tereza Matoušková na Coelenhage´s Las Vegas a v neposlední řadě Anna Procházková s Nice Guy. Všestrannost má na seznamu účastníků čtyřicet tři dvojic z dvanácti zemí. 
 
V české výpravě jsou kromě přímých účastníků také šéfka ekipy Markéta Matoušková, trenérky Šárka Charvátová a Jana Rosická, ale také veterinář MVDr. Petr Eim.
 
Startky a výsledky najdete na adrese www.strzegom2019.pl. Výkony našich reprezentantů budeme samozřejmě průběžně monitorovat na webu Jezdci.cz.
 
On-line přenosy FEITV můžete sledovat zdarma na YouTube kanálu FEI - viz TENTO ODKAZ
 
Foto Jana Rosická




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE