reklama 11B

Mistrovství ČR mladších juniorů ovládla Kovářová. Svobodová chybovala

ikonka

Dvě dvojice se rozeskakovaly o zlato v mistrovské soutěži mladších juniorů při parkurovém šampionátu ve Zduchovicích na Příbramsku. Tereza Svobodová bohužel měla kolizi ve dvojkombinaci, a tak Natálie Kovářová jela v podstatě na jistotu.
18.08.2019 13:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
O bronz při mistrovství České republiky v parkurovém skákání mladších juniorů se Nyna Bartoňková rozeskakovat nemusela, neboť za všechna tři kola nasbírala s Cradem von Wichensteinem pouze dva trestné body a nikdo jiný neměl stejné bodové skóre. 
 
Dvě dvojice si udržely nulu, a tak diváci i v této mistrovské kategorii viděli na kolbišti ve Zduchovicích rozeskakování. Tereza Svobodová s Cartagenou W měla kolizi ve dvojkombinaci, kdy pobořila skok A a béčko musela vyhnout. Kvůli další chybě v závěru si nakonec připsala 18 trestných bodů.
 
Natálie Kovářová v sedle valacha Chacco-To si proto zvolila volnější jízdu na jistotu, a i když obdržela pět bodů, mistrovský titul jí uniknout již nemohl. Navíc získala volnou jízdenku do pražské O2 areny na listopadovou galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs.
 
Kompletní výsledky najdete na www.zavody-zduchovice.cz. Nedělní program vysílá živě internetová televize EquiTV.cz na adrese www.equitv.cz.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE