reklama 11C

Mistrovské Martinice: Marek Klus vítězem nedělní zahajovačky

ikonka

Marek Klus se stal vítězem nedělní první soutěže finálového dne mistrovství České republiky v parkurovém skákání 2019. Jistě doufá, že se nepotvrdí přísloví „První vyhrání z kapsy vyhání.“ Je totiž jedním ze dvou TOP favoritů kategorie jednotlivců.
28.07.2019 09:31  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Nedělní zahajovací soutěž se jela jako dvoufázová s výškou překážek 130/135 centimetrů. Nejlepší výkon předvedl Marek Klus v sedle Sabelia. Druhé místo obsadil s téměř třísekundovou ztrátou Sergej Motygin s Quasarem 1. Třetí příčka patřila Tereze Veselé s Donjou HDH. 
 
 
Mistrovství České republiky 2019 v parkurovém skákání jezdců do 25 let, žen a jednotlivců se koná v Martinicích u Březnice od 25. do 28. července. Podrobnosti k této akci najdete nejen na webu www.csi-martinice.cz, ale také na fanpage, k níž se můžete připojit prostřednictvím internetové adresy www.mistrovskemartinice.cz.
 
Své příspěvky na sociálních sítích související s parkurovým mistrovstvím České republiky či Mistrovskými Martinicemi nezapomeňte označovat hashtagy #mistrovskemartinice a #MCRskoky.
 
Sledujte nedělní živé vysílání na EquiTV.cz a na Facebooku Mistrovské Martinice!
 
Foto Josef Malinovský




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE