reklama 11B

Mistrovské Martinice: Jihočeši jsou mistři ČR 2019 v soutěži družstev

ikonka

Mistry České republiky v kategorii družstev se stali po napínavém boji na martinickém kolbišti Jihočeši ve složení Jakub Štěrba, Jiří Mayer, Luboš Kozák a Filip Žlábek. Dva severomoravské týmy se následně ještě rozeskakovaly o stříbro.
27.07.2019 19:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Do druhého kola mistrovské soutěže družstev postupovalo třináct z celkových šestnácti celků. Severní Morava 2 měla šanci se rozeskakovat o zlato, pokud by Pavel Holešovský s Cocoa Girl dojel bez penalizace. Jenže udělal chybu na posledním skoku, a tak se díky tomu stali mistry reprezentanti týmu Jižní Čechy – Jakub Štěrba s Go-on T.S., Jiří Mayer s Esmanem, Luboš Kozák na Quinteros Cassinim a Filip Žlábek s Q-Evannah Z. V sobotní části nikdo z nich nechyboval a vyškrtával se jen výsledek s nejhorším časem. Ve výsledkové listině nemají po dvou kolech žádný trestný bod.
 
Severní Morava 2 se nakonec se čtyřmi trestnými body rozeskakovala o stříbro se Severní Moravou 1. Ve „dvojkovém týmu“ šly čistě jak Lucie Strnadlová s Carpalou-Peli, tak Nina Kaločová s Duo Penotti-HDH. Když Tina Šalková na Digerovi dovezla jen čtyři body za jednu chybu, čtvrtí jezdci Pavel Holešovský s Cocoa Girl a Jiří Hruška s Arven 2 již nastupovat nemuseli, neboť „jedničkový tým“ ze severní Moravy měl nejméně osm bodů. Čtyři dovezl Marek Klus v sedle Sabeliuse stejně jako Martin Hruka na Salou Z, osm pak Karel Lamich s Chacco Star. 
 

 

 
Mistrovství České republiky 2019 v parkurovém skákání jezdců do 25 let, žen a jednotlivců se koná v Martinicích u Březnice od 25. do 28. července. Podrobnosti k této akci najdete nejen na webu www.csi-martinice.cz, ale také na fanpage, k níž se můžete připojit prostřednictvím internetové adresy www.mistrovskemartinice.cz.
 

PSALI JSME: Opatrný opět dvakrát čistě, Klus mu je v patách

 
Své příspěvky na sociálních sítích související s parkurovým mistrovstvím České republiky či Mistrovskými Martinicemi nezapomeňte označovat hashtagy #mistrovskemartinice a #MCRskoky.
 
Foto Josef Malinovský




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE